Prijsconcurrent.nl ...
Altijd scherp geprijsd!
Uitstekende service
1500+ producten
Snelle levering!

Binnen verlichting

Binnen verlichting

Zoekt u naar mooie binnenverlichting of binnenlampen, waarmee u zorgt voor een fijne sfeer in huis? Lampen zorgen voor de basisverlichting in elke ruimte en moeten daardoor van goede kwaliteit zijn én voldoende licht geven. Kwalitatief goede lampen vindt u bij ons voor zowel uw badkamer , slaapkamer, woonkamer, keuken en alle andere ruimtes. Het gaat om alle ruimtes in huis die vanzelfsprekend vragen om designlampen met elk een verschillend lichttype. Ons assortiment herbergt verlichting in alle soorten en maten voor iedere ruimte.

Staande lampen: Vloerlampen zorgen voor comfortabele en aanvullende verlichting. Een vloerlamp lamp biedt u de mogelijkheid om op uw eigen originele manier verlichting te combineren binnen uw interieur. Ook veel hotels maken hiervan gebruik om in de lobby een uitnodigend licht te creëren. U plaatst de voet onder de sofa, het montuur slingert stijlvol om de leuning en het licht valt van boven af op uw boek. Plaats hem naast een bureau: doordat je de lamp niet op het bureau hoeft te plaatsen, bespaart dit je ruimte. Bij een fauteuil of bank: zo heb je sfeerverlichting en functionele verlichting in één. Of in de hoek: staande lampen kun je goed gebruiken om donkere hoeken te verlichten.

Plafonnière: Een plafonnière, in het Nederlands ook wel plafondlamp, wordt veelal in woonruimtes gebruikt om een breed licht te verspreiden. In deze blog zullen plafonnières en hanglampen als één en hetzelfde worden beschouwd, maar er zijn ook ondernemers in de lampenindustrie die dit als twee losstaande lampensoorten erkennen. Zo nemen plafonnières minder ruimte in beslag omdat ze veelal kleiner in omvang zijn. Wanneer mensen op zoek gaan naar nieuwe sfeervolle verlichting denkt men meestal niet meteen aan plafonnières.

Hanglampen: De stoere uitstraling van hanglampen combineert mooi met elementen. Deze zijn bijna niet meer weg te denken als het gaat om verlichting trends. De gemiddelde hoogte tussen een hanglamp en de eetkamertafel is tussen de 60 en 75 centimeter. Dit is de afstand vanaf de bovenkant van het tafelblad tot aan de onderkant van de hanglamp. Plaats hem boven de eettafel: aan de eettafel wordt er gegeten, gewerkt, gepraat, geborreld, huiswerk aan gemaakt en spelletjes aan gespeeld. Hanglampen bieden de perfecte verlichting voor boven de eettafel. Of boven de zithoek: zo heb je sfeerverlichting en functionele verlichting in één!

Tafellamp: Verlichting speelt een grote rol bij het creëren van jouw thuis. Je denkt dan al snel aan de grote lampen, zoals de hanglamp boven de eettafel en de vloerlamp naast de bank. Daarbij vergeet men de sfeermakers voor de woonkamer en slaapkamer: de tafellamp! Met zijn compacte formaat past de tafellamp zeker in ieder interieur.

Lichtkwaliteit

Let bij de keuze van je lamp op de volgende punten:

  • Verblindt de lamp niet? Zie je de lichtbron zitten? Of is deze uit het zicht?
  • Hoe is de schaduw val? Hoe valt het licht?
  • Wat is de lichtkleur? 2700K tot 3000K wordt als warm wit gezien. Hoe hoger het getal, hoe kouder het licht.
  • Hoeveel licht geeft de lamp? Wat is het verbruikte vermogen?
  • Wat is de lichtrichting?
  • Hoe flexibel in gebruik is de lamp? Is hij verplaatsbaar, verstelbaar, etc.?
  • Hoe is de bediening van de lamp?
  • Is de lamp eenvoudig te monteren? Is de lamp duurzaam geproduceerd en te recyclen?
  • Staat de lamp stabiel?

X