Prijsconcurrent.nl ...
Altijd scherp geprijsd!
Uitstekende service
1500+ producten
Snelle levering!

Wonen & leven

Koken & tafelen

Tafelen aan een mooi gedekte tafel. Genieten doen we allemaal als je uiteindelijk het eten op tafel tovert aan een gezellig gedekte tafel met placemats, onderzetters voor glazen en een tafelkleed. Bij ons vind je alle inspiratie om je tafel te dekken. Aan tafel de dag evalueren of uitgebreid filosoferen met een goed glas wijn binnen handbereik. Geniet ervan om lekker te koken en samen te eten! Keukenaccessoires zijn hierbij een grote hulp in de keuken. Koken is voor veel mensen een uitlaatklep en een gezellige bezigheid. Combineer naar hartenlust de borden en kommetjes met verfijnde printjes door elkaar en maak het maakt extra bijzonder met hele fijne lichtjes en mooie kaarsen in het midden van je tafel. RVS is een relatief goedkoop en zeer veelzijdig materiaal en daarom zeer geschikt voor pannen: het is goed vormbaar, kan tegen hoge temperaturen, is hard en geleidt warmte redelijk goed, daarnaast kan het materiaal goed tegen zuren zoals die in eten voorkomen. De meeste keramische pannen zijn metalen pannen met een keramische laag, deze pannen zijn meestal gedeeltelijk gemaakt van aluminium met daarin metaal verwerkt zodat hij warmte beter geleidt en werkt op inductie.

Sfeervol in richten

Op zoek naar een warme sfeer in huis? Wanneer je geen zin hebt om heel je huis te verbouwen of om de inrichting te veranderen, kun je ook met enkele aanpassingen in je interieur al snel meer sfeer in huis halen. Of je nou in een groot huis woont of met kleine ruimtes werkt; met de volgende tips kun jij zeker meer sfeer in je interieur brengen! Het zorgt ervoor dat je je thuis voelt in je eigen huisje maar helpt je bijvoorbeeld ook om de donkere winterdagen door te komen. Hieronder vind je een aantal sfeervolle producten:

  • Fotolijsten: Laat het zien met persoonlijke foto’s die je in kleine (of grote) lijstjes in je huis neerzet. Bij ons vindt u voor iedere foto een geschikte fotolijst die uw herinnering voor altijd omrand.
  • Wandklokken: Decoratieve vintage wandklokken gaan al lang mee. Het hoeft niet altijd een dure Karlsson- of Nextime-klok te zijn, ook andere wandklokken staan perfect in je interieur. 
  • Inrichten met kussens: Als je meer kleur wilt toevoegen in je interieur, dan maak je een groot verschil met een aantal nieuwe kussens. Kies bijvoorbeeld voor leuke kussens voor op de bank.
  • Kaarsen voor een warme sfeer: Kaarsen zijn cilindervormige staven gemaakt van vet of was met een pit in het midden om te branden. Creëer een warme sfeer in elk interieur met onze decoratieve kaarsen. Ga voor mooie rustieke kleuren, die passen bij elk interieur, voor een leuke prijs.
  • Wanddecoratie: Warme kleuren zijn zeer belangrijk voor een gezellige sfeer in huis. Mooi warme kleuren voor interieur zijn bijvoorbeeld: (donker)rood, bruin, oranje of oker. Pas je interieur aan als het buiten kouder wordt en we weer meer naar binnen gaan waar we het gezellig maken of decoreer je huis juist met frisse kleuren en zomerse wanddecoraties.
  • Kunstplanten voor sfeer: Tegenwoordig is het bijna onmogelijk om kunstplanten te onderscheiden van echte planten, zo erg lijken ze op elkaar. Bij het kiezen van kunstplanten en kunstbloemen is het belangrijk om voor goede kwaliteit te gaan.

Meubels

Zoals iedereen wellicht wel weet is een salontafel onmisbaar in je woonkamer. Je kopje koffie of thee in de ochtend of je glaasje wijn met hapjes gedurende de avond moet je immers ergens kwijt. De salontafel is daar een goede oplossing voor. Naast dat de salontafel handig is om van alles op te zetten, staat het ook nog eens mooi binnen je interieur. Heb je nu een grote lege ruimte op de plek waar je eigenlijk een salontafel neer moet zetten? Bekijk dan nu het aanbod salontafels en wie weet staat er binnenkort een mooie salontafel. Of je nu een modern, klassiek of landelijk interieur hebt, bij ons vind je een breed aanbod stoelen in verschillende stijlen. De variatie in kleur, model en bekleding zorgt voor een ruime keuze voor iedereen. Zo kies je voor een kleur die geheel aansluit op de rest van jouw interieur. Ben je op zoek naar een echte blikvanger? Bekijk dan eens de gekleurde modellen voor een gewaagdere keuze. Ook wat betreft de designs kun je kiezen voor veilig, maar we bieden ook voldoende opties als je op zoek bent naar een eye-catcher voor jouw interieur.

X