Altijd scherp geprijsd!
Uitstekende service
1500+ producten
Snelle levering!

Honden benodigdheden

Wij hebben veel producten voor pups en jonge honden die speciaal zijn aangepast aan de behoeften van deze kleine huisdieren. Of het nu gaat om een bal of een touw, dankzij een grote keuze aan hondenspeelgoed is er voor elke hond wel leuk speelgoed te vinden. Zo vindt u hier bijvoorbeeld honden accessoires zoals hondenhalsbanden en hondenriemen. Omdat je hond niet op de koude vloer wil slapen, is een hondenmand of hondenbed een uitstekende keuze. Wanneer je een pup in huis haalt, zul je een aantal dingen nodig hebben voor zijn gezondheid, onderhoud en training. En shoppen voor je nieuwe hond is ontzettend leuk. Je kunt je helemaal verliezen in de honderden keuzes aan voer, speeltjes en verzorgingsproducten.

Maar wat heb je nu eigenlijk ècht nodig?

Om veilig naar buiten te kunnen gaan, zal je hond moeten wennen aan een halsband, tuig en riem. Neem hier de tijd voor, vaak tonen ze in het begin verzet. Dit is helemaal niet vreemd: het voelt gek en je pupje wenst niet meegesleept te worden. Dus gaat hij schuddend met zijn kopje achteruit lopen. Houd de gewenningssessies dus kort, motiveer je pup met iets leuks en sluit positief af. Vorm je een goede basis, dan zul je verderop in de training minder problemen tegenkomen.

Soms moet je hond vervoerd worden naar een locatie die niet per voet te bereiken is. Je hond zal dan mee moeten in de auto. Om je hond veilig in de auto te kunnen vervoeren, bestaat ons assortiment onder andere uit autogordels, autodekens en autobenches. Neem je je hond graag mee, maar wil of kun je hem niet de hele weg laten lopen? Neem dan een kijkje bij onze transportboxen.

Een hond gebruikt zijn hondenbed als een plek om zich terug te trekken of om uit te rusten. Omdat elke hond andere behoeften heeft, hebben wij een breed assortiment hondenbedden, bestaande uit onder andere kussens, manden, het BIA-Bed, dekens en matten.

Een bench is een metalen kooi en is afsluitbaar, neemt weinig plaats in en is gemakkelijk mee te nemen. Een bench is geschikt voor honden die (nog) niet goed alleen thuis kunnen blijven of als veilige rustplek.

Hondenluiken worden gebruikt om een hond naar buiten of binnen te laten zonder dat je de deur open hoeft te doen. Hiermee voorkom je dat de deur onder de krassen komt te zitten.

Iedere hond moet in het bezit zijn van een goede riem en halsband. Ons assortiment bestaat uit een ruime selectie riemen en looplijnen, maar ook accessoires! Denk bijvoorbeeld aan een leuke penning voor aan de halsband van je hond of tekstlabels voor op het hondentuigje.

Hondenspeelgoed en vermaak

Een terugkomend product, een product waar je jouw hond echt mee kunt verwennen, uitdagen én waar niet alleen de hond maar ook jij plezier aan kunt hebben. Hondenspeelgoed! Als je een hond in huis hebt, dan kan dit gewoon niet ontbreken. Niet alleen om de hond te vermaken maar ook hem te stimuleren te spelen, leren en om hem gelukkig op te laten groeien. Onze categorie hondenspeelgoed bestaat uit het leukste speelgoed voor pups, het meest uitdagend hondenspeelgoed voor jouw opgroeiende hond of stimulerende speelgoed voor jouw oudere hond. Ook kun je kiezen uit speelgoed waar jij samen met de hond mee kunt spelen, denk bijvoorbeeld aan het spelen van werpspellen, haal en breng spellen maar ook trek en duw spellen. Stimuleer de band tussen baas en hond en zorg voor vermaak waar jullie beide van kunnen genieten! Ons assortiment hondenspeelgoed is enorm breed. Denk hierbij aan kauwspeelgoed voor honden, verkoelingsspeelgoed zoals hondenzwembaden, uitdagende speelballen voor honden maar ook interactief hondenspeelgoed!

X