Altijd scherp geprijsd!
Uitstekende service
1500+ producten
Snelle levering!

Tuin inrichting

Tuindecoratie

Deze tuindecoratie geeft je schutting of de muur van je huis net dat beetje meer. Tuindecoratie voor aan de muur kan zowel een moderne als een landelijke uitstraling hebben. Bij moderne tuindecoratie voeren strakke vormen en harde kleuren, zoals zwart en antraciet, de boventoon. Een moderne tuin kleed je dan aan met moderne tuindecoratie. Door tuindecoratie te gebruiken, leg je extra nadruk op de stijl die je bij de tuininrichting hebt gebruikt. Koop bijvoorbeeld een stel leuke sierkussens voor je loungeset Denk bij leuke tuindecoratie ook aan mooie kastjes en manden, bijvoorbeeld voor onder de overkapping. Met tuindecoratie maak je de inrichting van je tuin helemaal af. Er zijn ontzettend veel tuinaccessoires die je helpen de tuin in te richten in een stijl die bij jou past. Breng sfeer & gezelligheid in jouw buitenruimte met de mooiste tuindecoratie! In de zomer is jouw buitenruimte een verlengstuk van de woonkamer; daarom mag het met aandacht ingericht worden. Neem een kijkje in ons online assortiment en laat je inspireren door onze tips en ideeën over hoe jij van jouw tuin of balkon een extra woonkamer kunt maken.  Geniet van de zomer en het mooie weer! Je mag moeder natuur soms best een handje helpen. Dat is niet alleen goed voor de dieren, bloemen en planten, maar ook voor de sfeer in jouw tuin. Fluitende vogels, bijen die van bloem naar bloem vliegen en mooie vlinders vrolijken iedereen op. Hang een vogelhuisje of vogelvoer op. Of plant bloemen waar bijen en vlinders blij van worden, zoals lavendel en salie. Zo heb je in no time een kleurrijke en levendige tuin!

Een tuinfakkel van bamboe zorgt voor een fantastische sfeer in je tuin. Een tuinfakkel zorgt voor een roterend vlammenspel waarmee je een gezellige sfeer creëert in je tuin. Een voordeel van fakkels met gekleurde olie is dat ze niet roken en veilig opbranden, dus je kunt lekker dicht bij de vlammen zitten. Uiteraard zijn alle fakkels voorzien van een kindveilige bajonetsluiting en zitten de dikke katoenen lonten stevig vast in de lont houders zodat de olie niet kan weglekken. Je kunt ook nog kiezen tussen blank houten fakkels of fakkels met een kleurtje.

Tuin inrichting

Voordat je zomaar lampen gaat plaatsen is het wel belangrijk dat je hier goed over nadenkt en je je voorbereid. Als je dit goed op elkaar kunt afstemmen, kan je het hele jaar genieten van een mooie tuin, die voorzien is van handige maar sfeervolle verlichting. Een natuurlijke erfafscheiding vraagt wel wat onderhoud en het is belangrijk dat je dit goed uitvoert zodat de afscheiding mooi blijft en niet voor overlast zorgt bij de buren. Laat je dus lekker inspireren bij het maken van tuin ideeën en denk niet teveel in beperkingen. Zelfs in een kleine stadstuin heb je talloze mogelijkheden om jouw fantastische droomtuin te plaatsen. Hier kun je rekening mee houden bij het maken van een tuinontwerp, zodat je bij de tuinaanleg minder problemen hebt en zodat je geen teleurstellingen hebt wanneer je eindelijk kunt genieten van jouw ‘nieuwe’ kleine tuin. Maak bijvoorbeeld een moodboard met de verschillende tuin ideeën die je hebt gevonden. Daarom is het goed om tuin ideeën te bekijken om te ontdekken wat je wel en niet mooi vindt

X