Altijd scherp geprijsd!
Uitstekende service
1500+ producten
Snelle levering!

Buggy vanaf welke leeftijd? | Lees het hier!

Buggy's

Buggy vanaf welke leeftijd? Een buggy is geschikt voor kinderen vanaf zes maanden, maar de huidige buggies kunnen vaak ook op een ligstand, zodat je er alsnog een baby in kunt vervoeren. De wielen bevatten wiellagers, zodat dit de beste buggy is om mee te rijden. De gordel moet om de heupjes en het kruis (driepuntsgordel) zitten, zodat je baby niet uit de wagen kan glijden. De wagen mag namelijk niet inklappen terwijl je kindje erin zit. Om een keuze te maken tussen alle soorten buggy’s, is het in eerste instantie belangrijk dat je bedenkt waarvoor je de wagen wil gebruiken. Je kindje zal zich in deze buggy zeer comfortabel voelen, doordat de rugleuning vijf verschillende standen heeft. Wel zit je kindje heel veilig met de vijfpuntsgordel. Je kindje wordt vastgezet in een veilig vijfpuntsgordel die gemaakt is van zachte materialen, zodat je kindje veilig en comfortabel zit.

 

 • 20186-e0387a.jpeg
  199.95
 • 20182-d75187.jpeg
  199.95
 • 269.95

Buggy vier wielen

Op de wielen zit een vering, waardoor het extra comfortabel rijden is en je kindje geen last van de hobbels in de weg heeft. Het stoeltje is verstelbaar in drie standen voorwaarts en twee standen achterwaarts. Daarnaast is dit de beste buggy voor de wintermaanden, omdat de zitting van extra warme stof is gemaakt. Ook de beensteun is verstelbaar en is er een vijfpuntsgordel aanwezig, die zorgt dat je kindje veilig blijft op zijn plaats blijft zitten. Verder is hij nog voorzien van een grote mand om gemakkelijk dingen in mee te nemen of voor tijdens het boodschappen doen. Je kindje wordt vastgezet in een veilig vijfpuntsgordel die gemaakt is van zachte materialen, zodat je kindje veilig en comfortabel zit. Deze inklapbare wandelwagen is ideaal voor kinderen met een gewicht tot 22 kg. Hij heeft een stevig frame en brede zitting wat resulteert in een comfortabelere rit.

 

 • 21338-8f14dc.jpeg
  189.95
 • 20180-746935.jpeg
  189.95

Driewieler buggy

De driewieler is volledig inklapbaar en voorzien van een verstelbare, telescopische duwstang waarmee u uw kindje gemakkelijk kunt begeleiden. De driewieler is voorzien van een verstelbare, telescopische duwstang waarmee u uw kindje gemakkelijk kunt begeleiden. Het duurzame, lichtgewicht en draagbare ontwerp maakt het een perfecte driewieler voor peuters die in elke auto past en met je baby meegroeit tot ze klaar zijn om zelfstandig te trappen en te sturen. Voor de veiligheid van uw kindje heeft de driewieler veiligheidsriempjes. Voorzien van rubberen wielen en anti slip pedalen Voorzien van veiligheidsgordel en met handige opbergbakjes aan de achterzijde van de driewieler.

 • 20176-e7794b.jpeg
  299.95

Tandem buggy

Deze duo buggy biedt plaats aan twee kinderen van verschillende leeftijden, met de breedte van een enkele wagen. Met een tandem kinderwagen kan je met het grootste gemak op pad gaan met twee kinderen. Een tandem kinderwagen is ideaal voor wanneer je een tweeling of twee jonge kinderen hebt. Vraag je ook af welk type kinderwagen je nodig hebt, hoe compact hij moet zijn en op welk terrein je de wagen gaat gebruiken. Er is veel keus in kinderwagens. In het grote bagagenet kan veel accessoires worden meegenomen. De grote zwenkwielen aan de voorkant zorgen voor een goede wendbaarheid.

X