Altijd scherp geprijsd!
Uitstekende service
1500+ producten
Snelle levering!

Keuken renoveren

Voor wie graag een nieuwe keuken wil, maar niet het budget heeft om een nieuwe keuken te kopen, is een keukenrenovatie een perfecte optie. En hoewel een keukenrenovatie niet zoveel kost, krijgt een keuken wel een compleet nieuwe ‘look’. Een groot voordeel van keukenrenovatie is dat een renovatie vaak goedkoper is dan een nieuwe keuken plaatsen. Keukenrenovatie is het alternatief voor vernieuwen van uw oude keuken

 

Keuken renoveren

Keukendeurtjes vervangen 

Wanneer je alleen keukendeurtjes wil vervangen, is een renovatie goedkoper dan een nieuwe keuken kopen. Keukenkast deurtjes vervangen door nieuwe kastdeuren geeft uw keuken een enorm frisse uitstraling en dat hoeft niet duur te zijn. Nieuwe keukendeurtjes is een simpele manier om uw keuken te restylen, een keuken renovatie zonder breken. 

o

Keukentegels schilderen

Keukentegels schilderen 

Als je een klein budget hebt dan wordt het vervangen van tegels aan de muur al gauw een kostbare en onhaalbare klus. Het verven van tegels is een stuk goedkoper dan het aanschaffen van nieuwe tegels. Door de primer ontstaat een hechtlaag waardoor de verf goed blijft zitten. Er zijn echter wel enkele aandachtspunten bij het verven van tegels.  

p

Keukenblad vernieuwen

Keukenblad vernieuwen 

U kunt ervoor kiezen een nieuw aanrechtblad te plaatsen, maar u kunt ook het bestaande aanrechtblad vernieuwen. Door het keukenblad te vervangen krijg je een gloednieuwe keuken voor een fractie van de prijs van een nieuwe keuken. Het maakt niet uit of je een goedkope of dure keuken in je huis hebt, het blad bepaalt voor jou of je keuken naar je zin is. Je kunt naast het keukenblad vervangen kiezen voor een aantal nieuwe dingen in de keuken. Wij geloven erin dat een oud keukenblad nog veel langer mee kan als je het vernieuwd. 

p

Keukenapparatuur vervangen

Keukenapparatuur vervangen 

Het vervangen van oude of kapotte inbouwapparatuur maken uw oude keuken weer als nieuw! De installatie van een inbouwoven is relatief goedkoop, het vervangen van uw kookplaat kan daarentegen zeer in de prijzen lopen. Bij het vervangen van de apparatuur in uw keuken, kunt u ook denken aan de installatie van een vaatwasser. De prijzen van inbouw vaatwassers liggen vaak een stuk hoger dan een losstaande vaatwasser. 

 

Als u een professionele keukenrenovatie wilt of een kleine opknapbeurt, vraag een vrijblijvende offerte aan bij Keuken-nu.nl. 

X