Altijd scherp geprijsd!
Uitstekende service
1500+ producten
Snelle levering!

Industriële meubels kopen? | Tips & inspiratie

Industriële meubels

Wat is een industrieel interieur?

Wil jij een stoere, robuuste en eigentijdse sfeer. Creëren met industriële meubels? De stoere uitstraling van industriële meubels worden onder andere gevormd, dankzij het materiaalgebruik. Woningen met een industrieel interieur kenmerken zich. Door het gebruik van diverse kleuren en materialen. Die in deze tijd vaak werden gebruikt. In een industrieel interieur. Wordt vaak gebruik gemaakt van de neutrale kleuren. Denk aan zwart, grijs en wit. Neutrale kleuren zoals zwart, wit en grijs. Functionele verlichting zoals grote fabriekslampen. Stoere en ruwe materialen zoals beton en metaal. Zoals de kenmerken al laten zien. Is een industrieel interieur dus voornamelijk stoer, robuust. Maar ook gebaseerd op ruwe en grote functionele vormen, kleuren en materialen. Dit kun je ook in je interieur laten terug komen. Door bijvoorbeeld industriële meubels. Kapstokken, klokken, spiegels of lampen toe te voegen.

Industrieel inrichten met meubels

Met industriële meubels kan je alle kanten op. Industriële meubels zijn groot, massief en robuust. Industriële meubels hebben karakter en zijn praktisch onverwoestbaar. Ook hebben ze een frame van holle zwart gelakte buizen. Dat past ontzettend goed bij de industriële stijl! Door een metalen krukjes of bijzettafeltjes in je woonkamer plaatsen.

Salontafels

Een salontafel kenmerkt zich met unieke ontwerpen door het gebruik van stoere materialen. Strakke lijnen en eigentijdse vormen. Industriële salontafels hebben geen of weinig details. Ze moeten jou het gevoel geven. Alsof je een deel van een oude fabriekshal hebt meegenomen.

 

Wandkasten

Een wandkast is een echte eye-catcher en staat prachtig in een industriële inrichting. De combinatie van het metalen frame met de houten planken. Zorgen voor een robuuste uitstraling. De kast heeft vier planken. Waar tussen een ruimte zit van 38 centimeter.

Eetkamerstoelen

Deze eetkamerstoelen hebben een moderne en strakke uitstraling. Het kunstleer zorg voor een comfortabele zitting. Door het patroon heeft de stoel een luxe uitstraling. Het stalen frame geeft de stoel een stevige en solide basis. De vloerbeschermers zorgen ervoor dat je vloer maximaal wordt beschermd. Het strakke profiel van de stoel past in bijna elk interieur.

 

 

Wil je meer leuke artikelen of acties lezen?
Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en wij houden jou daarvan op de hoogte!
X