Altijd scherp geprijsd!
Uitstekende service
1500+ producten
Snelle levering!

Lampen voor woonkamer | Welke lampen zijn er?

Lampen voor woonkamer

Lampen voor woonkamer

Lampen voor woonkamer kopen? Hoe ouder de lamp er uit ziet, hoe stoerder het effect in de woonkamer. Hang ze boven je nachtkastjes in de slaapkamer of boven een kast in je woonkamer voor wat extra sfeer. Deze zijn bijna niet meer weg te denken als het gaat om verlichting trends. Industriële verlichting lijkt een ding te zijn waar we maar niet genoeg van schijnen te krijgen. Juist het ruwe en stoere uiterlijk maakt deze trendy verlichting zo gewild. Lampen in de woonkamer hebben natuurlijk ook een praktisch nut. Tegenwoordig is verlichting duidelijk een onmisbaar onderdeel van elke woonkamer! 

Vloerlamp

Vloerlampen zorgen voor de aanvullende verlichting bij jouw in de woonkamer. Een vloerlamp lamp biedt u de mogelijkheid om op een eigen originele manier verlichting te combineren in uw interieur. Ook hotels gebruiken vloerlampen om een sfeervol en rustige sfeer in de lobby te krijgen. U kan de voet van de vloerlamp onder de sofa zetten, het montuur slingert stijlvol om de leuning en het licht valt van boven af op uw boek. Plaats hem naast een bureau: doordat je de lamp niet op het bureau hoeft te plaatsen, bespaart dit je ruimte. Bij een fauteuil of bank: zo heb je sfeerverlichting en functionele verlichting in één. Of in de hoek: vloerlampen kun je goed gebruiken om donkere hoeken te verlichten. 

Hanglampen

De robuuste uitstraling van industriële hanglampen combineert mooi met stoere elementen. Deze zijn bijna niet meer weg te denken als het gaat om verlichting trends.  De gemiddelde hoogte tussen een hanglamp en de eetkamertafel is tussen de 60 en 75 centimeter. Dit is de afstand vanaf de bovenkant van het tafelblad tot aan de onderkant van de hanglamp. Plaats hem boven de eettafel: aan de eettafel wordt er gegeten, gewerkt, gepraat, geborreld, huiswerk aan gemaakt en spelletjes aan gespeeld. Hanglampen bieden de perfecte verlichting voor boven de eettafel. Of boven de zithoek: zo heb je sfeerverlichting en functionele verlichting!

Tafel lampen voor woonkamer

Verlichting speelt een grote rol bij het creëren van jouw thuis. Je denkt dan al snel aan de grote lampen, zoals de hanglamp boven de eettafel en de vloerlamp naast de bank. Daarbij vergeet men de sfeermakers voor de woonkamer en slaapkamer: de tafellamp! Met zijn compacte formaat past de tafellamp zeker in ieder interieur. Geïnteresseerd geraakt?

Plafonnière

Een plafonnière, in het Nederlands ook wel plafondlamp, wordt veelal in woonruimtes gebruikt om een breed licht te verspreiden. Zo nemen plafonnières minder ruimte in beslag omdat ze veelal kleiner in omvang zijn. Wanneer mensen op zoek gaan naar nieuwe sfeervolle verlichting denkt men meestal niet meteen aan plafonnières. 

Wil je meer leuke artikelen of acties lezen?
Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en wij houden jou daarvan op de hoogte!
X